Personvernregler

INFORMASJON OM POLITIKKPERSONVERN OG COOKIES

(Informasjon i henhold til artikkel 12, 13, 14 i den europeiske personvernforordningen nr. 2016/679 - Informasjon i henhold til artikkel 13 - lovdekret 196/2003)

Denne siden beskriver personvernpolicyene som er vedtatt av DIEGO DI DIEGO MAZZI SNC, den behandlingsansvarlige, i forhold til behandlingen av personopplysninger som utføres, både gjennom institusjonelle nettsteder og i løpet av normal aktivitet. Vær oppmerksom på at personopplysninger betyr all informasjon relatert til en person, identifisert eller identifiserbar.

Hvis informasjonen som gis anses som uklar eller utilstrekkelig, er det mulig å kontakte den dataansvarlige på adressene angitt nedenfor;

Brukerens personopplysninger brukes av DIEGO DI DIEGO MAZZI SNC, som er behandlingsansvarlig, i samsvar med prinsippene for beskyttelse av personopplysninger etablert i GDPR 2016/679-forordningen.

 

METODE OG FORMÅL MED DATABEHANDLING

'Eieren' av behandlingen er selskapet DIEGO DI DIEGO MAZZI SNC som har hovedkontor i Via Edison 32 37014 Castelnuovo Del Garda (VR).

All personlig informasjon du gir oss er resultatet av ditt frie valg; vi har ingen ulovlige måter å skaffe denne informasjonen uten ditt samtykke. Informasjonen du gir oss ved å sende en e-post og / eller ved å fylle ut registreringsskjemaet, brukes bare til å svare på spørsmålene dine eller for å tilfredsstille dine forespørsler; bare etter å ha gitt uttrykk for ditt samtykke, kan vår organisasjon bruke dine personlige data til formål som å sende informasjon av salgsfremmende og kommersiell art, eller i forbindelse med nye tilbud om produkter eller tjenester; til slutt, bare etter ytterligere manifestasjon av ditt spesifikke samtykke, kan dine personlige data bli gjort tilgjengelig for våre kommersielle partnere som er i stand til å overføre nyttig informasjon eller sende reklamemateriell av din interesse.

 

Datasystemene og programvareprosedyrene som brukes til å betjene dette nettstedet, skaffer, under normal drift, noen personlige data hvis overføring er implisitt i bruken av internettkommunikasjonsprotokoller. Dette er informasjon som ikke samles inn for å være assosiert med identifiserte interessenter, men som i sin natur, gjennom behandling og tilknytning til data fra tredjeparter, kan tillate at brukere blir identifisert. Denne kategorien av data inkluderer IP-adresser eller domenenavn på datamaskinene som brukes av brukere som kobler til nettstedet, adressene i Uniform Resource Identifier (URI) -notering av de forespurte ressursene, tidspunktet for forespørselen, metoden som ble brukt til å sende inn forespørselen til serveren, størrelsen på filen som er innhentet som svar, den numeriske koden som indikerer statusen på svaret gitt av serveren (vellykket, feil ..) og andre parametere relatert til operativsystemet og brukerens datamiljø. Disse dataene brukes bare for å innhente anonym statistisk informasjon om bruken av nettstedet og for å kontrollere at den fungerer korrekt og blir slettet umiddelbart etter behandlingen. Dataene kan brukes til å fastslå ansvaret i tilfelle hypotetiske dataforbrytelser mot nettstedet.

 

COOKIES
Hva er informasjonskapsler?

En "informasjonskapsel" er en tekstfil som er lagret på brukerens datamaskin når han går inn på et nettsted med det formål å gi informasjon hver gang brukeren kommer tilbake til det samme nettstedet. Det er en slags påminnelse om den besøkte internett-siden. Med informasjonskapselen sender webserveren informasjon til brukerens nettleser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, etc.) lagret på sistnevnte datamaskin, og vil bli lest på nytt og oppdatert hver gang brukeren kommer tilbake til nettstedet. På denne måten kan nettstedet automatisk tilpasse seg brukeren. Under navigering kan brukeren også motta informasjonskapsler fra forskjellige nettsteder på sin terminal ("tredjeparts" informasjonskapsler), angitt direkte av forvalterne av nevnte nettsteder og brukt til formålene og på den måten de er definert av.

Avhengig av varighet, er de delt inn i øktcookies (dvs. de midlertidige og automatisk slettes fra terminalen på slutten av surfesesjonen, ved å lukke nettleseren) og vedvarende cookies (dvs. de som forblir lagret på terminalen til de utløper eller avbestilling. av brukeren).

Basert på funksjonen og formålet med bruken, kan informasjonskapsler deles inn i tekniske informasjonskapsler og profileringskapsler.

 

Tekniske informasjonskapsler

Noen informasjonskapsler brukes til å utføre datamaskinautentisering, øktovervåking og lagring av spesifikk informasjon om brukere som får tilgang til en webside. Disse såkalte tekniske informasjonskapslene er ofte nyttige for å la deg surfe på et nettsted og bruke alle funksjonene. Tekniske informasjonskapsler er de hvis bruk ikke krever brukerens samtykke.

Analytics-informasjonskapsler tilhører også denne kategorien. Dette er informasjonskapsler som samler informasjon om bruken en bruker gjør av et nettsted og som gjør det mulig å forbedre dets funksjon. For eksempel viser analytiske informasjonskapsler hvilke sider som oftest besøkes, lar deg sjekke hvilke som er gjentatte bruksmønstre for et nettsted og hjelper deg med å forstå alle vanskeligheter som brukeren møter i bruk.

 

Profilerende informasjonskapsler

Andre informasjonskapsler kan i stedet brukes til å overvåke og profilere brukere mens de surfer, studerer deres bevegelser og vaner med nettkonsultasjon eller -forbruk (hva de kjøper, hva de leser osv.), Også for å sende reklame for målrettede tjenester og tilpasse dem. I dette tilfellet snakker vi om profilering av informasjonskapsler. Bruken av disse informasjonskapslene krever forhåndsinnhenting av brukerens gratis informerte samtykke i henhold til art. 7 i EU-forskriften 2016/679.

 

Tredjeparts informasjonskapsler

Det kan også hende at en webside inneholder informasjonskapsler fra andre nettsteder og som finnes i forskjellige elementer som er vert på selve siden, for eksempel reklamebannere, bilder, videoer, kart eller spesifikke lenker til websider til andre domener som ligger på andre servere enn en. der den forespurte siden ligger. Med andre ord settes disse informasjonskapslene direkte av andre nettstedsadministratorer eller servere enn dette nettstedet. I disse tilfellene snakker vi om såkalte tredjepartscookies, som vanligvis brukes til profilering. Bruken av disse informasjonskapslene krever forhåndsinnhenting av brukerens gratis informerte samtykke.

 

Typer informasjonskapsler som brukes av nettstedet vårt

Hovedfunksjonene til informasjonskapslene som er installert av https://www.diegom.it de er teknikker, de brukes til kontinuerlig forbedring av tjenesten, for autentisering, for statistiske formål, for eksempel å telle besøk på nettstedet. Bruk av informasjonskapsler er derfor strengt rettet mot å tilpasse funksjonene til serveren mens du surfer på tjenesten.

Nettstedet tillater også sending av følgende informasjonskapsler fra tredjeparter. Disse informasjonskapslene er ikke verktøy for vårt eierskap, for mer informasjon er det derfor mulig å få tilgang til informasjonen og skjemaene for å innhente samtykke fra tredjeparter ved å klikke på linkene som vises.

For å forbedre nettstedet og forstå hvilke deler eller elementer som er mest verdsatt av brukerne, brukes tredjeparts informasjonskapsler fra Google Analytics som et anonymt og samlet analyseverktøy. Disse informasjonskapslene er ikke verktøy som eies av oss, for mer informasjon kan du derfor konsultere informasjonen gitt av Google.

Sidene på nettstedet inneholder noen widgets og knapper for deling av Facebook og Google Plus, slik at brukeren kan dele innholdet på nettstedet på sine sosiale kanaler og å samhandle med kanalene våre. Disse informasjonskapslene er ikke verktøy som eies av oss, men opprettes av henholdsvis Facebook og Google når den respektive widget- eller delingsknappen brukes. For å lære mer, besøk følgende informasjonssider:  Facebook  e Google.

Noen websider inneholder YouTube-videoinnhold i dem. Ved å besøke en side som inneholder en video, eller ved å klikke for å se videoen, kan informasjonskapsler fra YouTube bli tilbakekalt. Disse informasjonskapslene er ikke verktøy som eies av oss. For å lære mer, besøk informasjonssiden til Google.

Nettstedet kan bruke Facebook ADS-programmer administrert av Facebook Inc., Google Adwords og Google Remarketing-teknologi, administrert av Google Inc. Konverteringssporingsfunksjonen til Facebook ADS og AdWords bruker også informasjonskapsler for å hjelpe oss med å holde oversikt over salg og andre konverteringer.

 

Cookie management

Brukeren kan administrere sine preferanser for informasjonskapsler gjennom funksjonene som finnes i vanlige nettlesere som lar deg slette / fjerne informasjonskapsler (alle eller noen) eller endre innstillingene i selve nettleseren for å blokkere sending av informasjonskapsler eller begrense den til bestemte nettsteder (i motsetning til andre).

Derfor er det mulig å nekte bruk av informasjonskapsler ved å følge deaktiveringsprosedyren som tilbys av nettleseren din. Metodene som er foreslått av de viktigste nettleserne er vist nedenfor: Microsoft Windows Utforsker, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari, Google Analytics ved å laste ned en spesifikk plug-in av nettleseren.

For informasjon om informasjonskapslene som er lagret på terminalen din og for å deaktivere dem individuelt, se lenken:http://www.youronlinechoices.com/it/le-tue-scelte
Klikk her for å tilbakekalle bruken av informasjonskapsler: Opphev informasjonskapsler

 

Plugin for sosialt nettverk

Nettstedet https://www.diegom.it den inneholder også plugins og / eller kommandoer for sosiale nettverk, for å tillate enkel deling av innhold på dine favoritt sosiale nettverk. Disse programtilleggene er programmert slik at de ikke setter noen informasjonskapsler når du åpner siden, for å beskytte brukernes personvern. Etter hvert blir informasjonskapsler satt, hvis det er gitt av sosiale nettverk, bare når brukeren gjør effektiv og frivillig bruk av pluginet. Vær oppmerksom på at hvis brukeren blar logget inn på det sosiale nettverket, har han allerede samtykket til bruk av informasjonskapsler som overføres gjennom dette nettstedet på tidspunktet for registrering til det sosiale nettverket.

Innsamling og bruk av informasjonen som er innhentet gjennom plugin-programmet styres av de respektive personvernpolicyene til de sosiale nettverkene, som det henvises til.

 

-  Facebook  - (informasjonskapsel for informasjonskapsler)
- Twitter - (informasjonskapsel for informasjonskapsler)
- Linkedin - (informasjonskapsel for informasjonskapsler)
- Google+ - (informasjonskapsel for informasjonskapsler).

Denne personvernerklæringen kan gjennomgå endringer over tid - også relatert til mulig ikrafttredelse av nye sektorbestemmelser, oppdatering eller levering av nye tjenester eller teknologiske innovasjoner - som brukeren / den besøkende blir invitert til å konsultere regelmessig dette https://www.diegom.it

 

Retningslinjer for informasjonskapsler 

 

Informasjonskapsler som brukes på dette nettstedet og nettstedene som er koblet til det, er oppført nedenfor:

Nettsted Cookie Tipo Primær bruk
720planD Økt Første del Øktvedlikeholdstekniker
_ga
_gat_gtag_UA_111502837_1
_gid
Google Analytics Del tre Analytics i samlet form
__gads
IDE
DSID
Youtube Del tre Den genereres når youtube-videoer åpnes
AID Google annonser Del tre Remarketingkampanjer
ACT
C_USER
Facebook-ANNONSER Del tre Pixel facebook

Bruken av øktcookies (som ikke lagres permanent på brukerens datamaskin og forsvinner når nettleseren lukkes) er strengt begrenset til overføring av øktidentifikatorer (bestående av tilfeldige tall generert av serveren) som er nødvendige for å tillate en sikker og effektiv leting av nettstedet.

Sesjons-informasjonskapslene som brukes på dette nettstedet og av nettstedene som er koblet til det, unngår bruk av andre datateknikker som potensielt er til hinder for konfidensialiteten til brukernes navigering, og tillater ikke anskaffelse av personlige identifikasjonsdata for brukeren.

Dine data kan bare avsløres til personer utnevnt av undertegnede DIEGO DI DIEGO MAZZI SNC, databehandler, som databehandlere eller personer som har ansvaret for behandlingen.

 

LOVLIG BASIS

Tilveiebringelsen av personopplysninger er bare et fakultet og ikke en forpliktelse. Avvisningen av å oppgi dem innebærer avkall på å motta kommersielle og / eller kampanjetilbud.

Valgfri, eksplisitt og frivillig sending av e-post til adressene som er angitt på dette nettstedet innebærer påfølgende anskaffelse av avsenderens adresse, nødvendig for å svare på forespørsler, samt andre personlige data som er inkludert i meldingen.

Ingen personlige brukerdata erverves av nettstedet. Informasjonskapsler brukes ikke til å overføre informasjon av personlig karakter, og det brukes heller ikke vedvarende informasjonskapsler av noe slag, eller systemer for sporing av brukere.

 

KATEGORIER AV MOTTAKERE

Uten å berøre kommunikasjon som er gjort for å oppfylle juridiske og kontraktsmessige forpliktelser, kan all data som samles inn og behandles utelukkende kommuniseres for de formålene som er spesifisert ovenfor til følgende kategorier av interesserte parter som kommersielle og regnskapsmessige og administrative konsulenter og leverandører som transportselskaper

 

LAGRINGSTID

Dataene som kreves for kontraktsmessige og regnskapsmessige formål, oppbevares i den tiden det er nødvendig for å gjennomføre det kommersielle og regnskapsmessige forholdet.

Dataene til de som ikke kjøper eller bruker produkter / tjenester, til tross for at de har hatt en tidligere kontakt med selskapets representanter, vil umiddelbart bli slettet eller behandlet anonymt, der deres bevaring ikke er berettiget, med mindre den er gyldig anskaffet. av interesserte parter knyttet til en påfølgende kommersiell markedsføring eller markedsundersøkelsesaktivitet.

 

RETTIGHETER AV DEN INTERESSERTE PARTEN

I henhold til europeisk forskrift 679/2016 (GDPR) og nasjonal lovgivning kan den interesserte parten, i følge metodene og innenfor de rammer som er fastsatt i gjeldende lovgivning, utøve følgende rettigheter:

  • be om bekreftelse på eksistensen av personlige data om ham (rett til innsyn);
  • vet opprinnelsen;
  • motta forståelig kommunikasjon;
  • ha informasjon om logikken, metodene og formålene med behandlingen;
  • be om oppdatering, retting, integrering, kansellering, transformasjon til anonym form, blokkering av data behandlet i strid med loven, inkludert de som ikke lenger er nødvendige for å forfølge formålene de ble samlet inn for;
  • i tilfeller av samtykkebasert behandling, motta dataene deres levert til eieren, i en strukturert og lesbar form av en databehandler og i et format som ofte brukes av en elektronisk enhet;
  • retten til å klage til tilsynsmyndigheten.

 

Forespørsler skal rettes til den dataansvarlige.